Portfolio

B2B magazine Langstraat Onderneemt

Als freelance redacteur schrijf ik voor het B2B magazine Langstraat Onderneemt. Een onafhankelijk magazine voor ondernemers binnen de Langstraat. Voor dit zakenmagazine interview ik bevlogen ondernemers, ieder met hun eigen verhaal. 

Cools Maggezien

Met Cools Maggezien informeert Cools Oogzorg in Vlijmen haar klanten over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van oog- en hoorzorg. 

Magazine Gewoon Waalwijk/Langstraat

Het magazine Gewoon Waalwijk/Langstraat van Balkenende Media, is een glossy dat huis-aan-huis wordt verspreid. Een magazine vol boeiende verhalen over inspirerende ondernemers en mensen die woonachtig zijn in de Langstraat 

Magazine voor Elde College Sint Michielsgestel

Om leerlingen uit groep 8 enthousiast te maken voor het Elde College in Sint Michielsgestel ontwikkelde Idee vanDaan een magazine. Voor de artikelen interviewde ik verschillende docenten.

Website Haven 12 Waalwijk

Bij Haven 12 in Waalwijk kun je genieten van eigentijds streetfood met een internationaal karakter. Ik verzorgde de content van hun nieuwe website. 

Regio Business Midden-Brabant

Sinds 2014 werk ik als redacteur voor Regio Business Midden-Brabant. Een zakenmagazine voor en door ondernemers.

Go Waalwijk - Gemeente Waalwijk

Het magazine GO Waalwijk is uitgegeven op initiatief van de gemeente Waalwijk. Het digitale platform GO Waalwijk geeft inwoners inzicht in alle activiteiten in de gemeente op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en cultuur.

Kobus.nl

Het landelijk netwerk van zelfstandige MKB bouwbedrijven - KOBUS NL - richt zich op hoogwaardige bouwkundige en technische dienstverlening. Ik redigeerde en schreef de teksten voor de website en brochure voor hun nieuwe positionering.

Hapjescatering Gastrobites

Hapjescatering Gastrobites vroeg mij de content van hun website te verzorgen.

Wat kan ik voor jou betekenen?